Tuinontwerp Vught

Een tuinontwerp in Vught laten maken kan u door Buiten Creatief laten doen. Buiten Creatief Tuinontwerp is zeer vakkundig, uniek en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Buiten Creatief is zeer creatief en maakt uw tuinontwerp passend naar uw wensen, omgeving. De juiste keuze en combinatie van de verschillende materialen zorgen voor het gewenste eindresultaat.

Het wonen in Vught is zeer prettig. In Vught woon je vlakbij de Bosche polders. Veel tuinen hebben dan ook een natuurlijke grond of er staan oudere mooie bomen. Het is aan Buiten Creatief een natuurlijk verloop te maken van de natuur in Vught naar een prachtige en zeer functionele tuin. Het maken van een tuinontwerp voor uw tuin inVught begint met een vrijblijvende afspraak. Als er tijdens een eerste afspraak sprake is van een chemie tussen de ontwerper en de opdrachtgever zullen wij u wensen en mogelijkheden concreet in beeld brengen in een eerste schetsontwerp.

Uw tuinontwerp voor de tuin in Vught begint bij het schetsen, vervolgens zullen wij u een uitgebreid plan presenteren met een eerste calculatie/offerte. Wij houden van duidelijkheid en overzicht!

Na een periode van brainstormen, aanpassingen en het maken van definitieve plannen voor de aanleg van uw tuin gaan wij of de opdrachtgever over het aanbesteden van de werkzaamheden middels een begeleidend schrijven ofwel een tuinbestek. Buiten Creatief kan u begeleiden tijdens de vergelijkperiode om zo met de beste partijen in zaken te gaan doen en de werkzaamheden binnen budget te behouden.

Een goede voorbereiding vraagt om een goed eindresultaat. Samen met alle betrokken partijen zullen wij het eindresultaat beoordelen. Om de tuin in een goede conditie te behouden is het juiste beheer, tuinonderhoud heel belangrijk. Indien u wenst kan Buiten Creatief een beheer, onderhoudsplan opstellen voor korte en lange termijn. Buiten Creatief is uw partner voor het realiseren van uw tuin. Wij maken indien u dit wensen totaalconcepten, projecten op maat.

Vughtse polders
vught centrum
vught7519