Wij ontwerpen tuinen die je verrassen, buitenmoment verbeteren en aangenaam maken!

Na een vakopleiding voor hovenier en 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij hoveniersbedrijf de Paulushof heb ik besloten naast mijn hovenierswerk ook tuinontwerpen te maken.  Met een zeer brede kennis van tuinaanleg, tuinonderhoud en calculaties  van tuinen maken wij onderscheid met onze projecten. De tuinontwerpen zijn exclusief, uniek en het gehele jaar in balans met de natuur. Wij maken tuinontwerpen voor particulieren, bedrijven en instelling in de regio Oisterwijk. Na een vrijblijvende kennismaking bepalen wij of er een match is voor een samenwerking.

Ervaring

Hoveniersbedrijf de Paulushof

Groenprojecten, ontwerp en beheer van tuinen

1998 – 2009
Haaren

Plantgoed C. van Ingen

Hoveniersbedrijf

2010-2012
Oisterwijk

Siertuin met zwemspa in moergestel
Stadtuin rosmalen
Voortuin strak met hortensia

Waarom kiezen voor Buiten Creatief?

Meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp, aanleg en beheer van tuinen en parken.

Buiten Creatief werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Mensen die hun tuin bij ons laten ontwerpen verschillen van ideeën en wensen. Kenmerkend is wel dat de meeste opdrachtgevers willen investeren in hun tuin. Buiten Creatief regelt alle facetten om tot het juiste gewenste resultaat te komen. Het resultaat zal de meest haalbare volwassen aanblik tonen.

Buiten Creatief heeft projecten door geheel Nederland met allen een eigen identiteit, iedere project is uniek. Natuurlijk herken je wel een bepaalde signatuur in gebruik van materiaal of beplanting.

Bekijk bij projecten enkele van de door Buiten Creatief ontworpen en aangelegde projecten. Indien u vragen heeft over de mogelijkheden dan willen wij u vragen met ons contact op te nemen voor een afspraak.

Enkele bedrijven klanten

Tuinontwerp Tesla Nederland
Dokvast
Tuinontwerp Rhenus Tilburg, Eindhoven
Tuinontwerp Dobotex, Dobologic

blok blauw  Postadres

Postbus 259
5060 AG Oisterwijk
Nederland

blok blauw  Advies en tips

Werkwijze tuinontwerp
Partners en links
Tuinberichten

 

Logo2018_trans